Cases

UDSATTE UNGE
Som formand for en gymnastikforening, instruktør for børn med særlige behov, og som frivillig omsorgsperson for udsatte unge, vil jeg gerne fortælle hvorfor CAP ON har sin berettigelse i bl.a. foreningslivet.

Jeg har arbejdet med udsatte unge gennem flere år. De unge har modtaget NADA/akupunktur, og jeg har set hvordan det hjælper dem. Men det er svært for dem at møde op til aftaler, og at få behandling, lige når behovet for ro opstår, når der er tankemylder og angsten for at gå udenfor, overskygger den effekt behandlingen kan give. Her gør CAP ON en forskel. Mine unge trækker huen godt ned, og skaber deres eget frirum, de får ro i hovedet, ro til at sove og angsten slipper dem.

Der er også dem der ”bare” er rastløse, har for meget energi, og har svært ved at samle tankerne. Det er de børn vi har et foreningstilbud til, børn der ikke passer ind i nogle foreningskasser, idrætskasser, børn der ”fylder for meget” eller er ”vanskelige”. Disse børn oplever at være en del af et fællesskab, og CAP ON er med til at give dem ro til at deltage. Nogle børn møder ind, tager kasketten på, trykker den godt ned på midten, oven i hovedet, og siger; så nu er jeg klar!

Når vi spørger dem om, hvad kasketten kan, siger de; jeg sover bedre om natten; jeg bliver ikke bange, hvis jeg er alene hjemme; jeg kan bedre lave mine lektier, når jeg har den på, eller min hjerne stikker ikke af, hvis jeg har min kasket på …

Camilla Kim Felsager
Alderslyst Gymnastikforening

TRO FLYTTER IKKE BJERGE
Jeg ved godt, at tro kan flytte bjerge, men jeg vil gerne stå ved, at den kasket altså virker. Det er det bedste, jeg har prøvet, og jeg ville ønske, at rigtig mange børn og voksne ville prøve den. Det er altså vildt, hvad den kan.

Jeg har selv en CAP ON, som jeg benytter næsten hver eneste aften. Den kan holde stress væk og den giver mig en særlig ro efter en lang dag, hvor jeg bliver afslappet, når akupunkturpunkterne stimuleres.

Som speciallærer har jeg været med i et projekt, hvor hele min klasse på Sølystskolen i Silkeborg har afprøvet CAP ON. Flere af eleverne i klassen har mange udfordringer og diagnoser.

Det har været en kæmpe succes. Vi har rigtig mange elever, der fik det markant bedre. De fik ro på, kunne bedre koncentrere sig og havde pludselig mere overblik.

Som skole indkøber vi rigtig mange ting til børn med udfordringer: blandt andet dyre stole og særlige puder. Det her er ”bare” en kasket, og jeg vil virkelig ønske, at flere børn og unge får mulighed for at mærke effekten. Det er da en nem og billig måde at få det bedre.

Pernille Betzer
Speciallærer på Sølystskolen

ANMELDELSE
Jeg kan ikke finde et sted, hvor man kan anmelde din cap, derfor dette indlæg – og den må gerne deles.

Jeg købte 2 caps, den ene til vores datter og den anden til mig eller vores søn.
Vores datter på 14 år har autisme GUA, hun har ikke brugt den så meget, men er begyndte at bruge den, og vi kan mærke den hjælper hende med at finde ro.

Vores søn på 16 år startede på Tirstrup idrætsefterskole i august, og det var meget svært for ham, han havde mange tanker og bekymringer, men han vil gennemføre. Det der var ekstra svært, var især skiftene om fredagen og søndagen.

Men den 6/11-22 var det så slemt, han bare græd og græd. Vi blev enig om at teste capen af, og han havde den stort set på fra morgen til aften de næste 3-4 uger.
Den gav ham ro og har hjulpet ham helt vild, nu bruger han den ikke så meget, men tager den på hvis han kan mærke, at han har brug for det.
Og han har det bare så godt på efterskolen nu og trives. Det er vildt, hvad den cap har gjort, og i får vores varmest anbefalinger.

Derudover var en af dutterne faldet af og vi fik bare en ny. Super god service.
Har faktisk skrevet til hende i årgang 2020 at de skulle overveje det til deres dreng.

Hvis der er et sted jeg kan skrive en anmeldes, må du lige sige til hvor, for det vil vi gerne, og jeg overvejer også selv capen da jeg kæmper med angst og stress og er sygemeldt.

De bedste hilsner
Birgit

BJERRINGBRO SILKEBORG HÅNDBOLDKLUB
Hos BSH benytter mange af spillerne CAP ON i hverdagen.

Forsvarsspiller Klaus Thomsen er en af de spillere, der har taget kasketten til sig som hjælpemiddel.

Når jeg benytter kasketten, har det følgende effekt i min hverdag:
• Skaber indre ro
• Afhjælper tankemylder
• Sover bedre om natten
• Øger koncentrationen

Klaus Thomsen – BSH

Superligaspiller Nicklas Helenius fra Silkeborg IF har også effekt af sin kasket.

Når jeg benytter CAP ON, har det følgende effekt i min hverdag:
• Skaber indre ro i krop og sjæl
• Sikrer en god nats søvn
• Optimerer indsats og koncentration

Nicklas Helenius – SIF