Hvordan virker det?

I alle behandlinger sætter jeg nåle i fem særlige punkter på hovedet, fordi det har en afslappende effekt på både krop og sjæl. Patienten bliver rolig, pulsen falder, og eventuel nervøsitet dæmpes. Mange oplever også øget velvære.

Forskning fra WHO viser, at netop de fem punkter aktiverer og udleder serotonin, hvilket øjeblikkeligt skaber effekt hos mennesker med mentale udfordringer, stress, angst o.a. – og desuden også skaber fokus hos personer, der skal præstere lidt ekstra eller har koncentrationsbesvær.

Har du søvnproblemer CAP ON også hjælpe her. Efter ca. en time omdannes stoffet serotonin til melatonin, stoffet der under normale omstændigheder udskilles naturligt i vores hjerner, og som skaber ro i krop og hoved, når vi skal sove. Så aktiverer du de fem punkter i CAP ON en time før, du skal sove, er der stor sandsynlighed for at din nattesøvn forbedres.

Gennem årene er mange forældre kommet i klinikken med børn, som har haft forskellige udfordringer med at falde mentalt til ro.

Behandlingen med nåle har hjulpet dem, men den skal gentages en gang hver uge, og det kan hurtigt blive både dyrt og besværligt.

Derfor har jeg tænkt meget over, hvordan jeg kunne hjælpe disse børn og unge med at få behandling uden, at de behøver at komme i klinikken hele tiden, og pludselig en dag kom ideen til en kasket med dupper, som kan stimulere akupunktur-punkterne i hovedbunden.

Så, hvad end du er barn, voksen eller ældre kan CAP ON helt sikkert gøre en forskel for dig i din hverdag, når du enten er udfordret eller savner fokus!

CAP ON – FEEL GOOD